Home / Doesburg-Regiobode / Geen spreekuur SP Hulpdienst in maart

Geen spreekuur SP Hulpdienst in maart

DOESBURG – Het maandelijkse inloopspreekuur van de SP, afdeling Doesburg, gaat in maart niet door. Op de geplande datum, woensdag 17 maart, is de locatie Kindervreugd in gebruik als stemlokaal. Ondertussen blijft de SP wel telefonisch en per e-mail bereikbaar voor informatie, advies en (zo nodig) doorverwijzing naar een deskundige die verder kan helpen. Deze dienst is gratis en voor iedereen. De hulpdienst is bereikbaar via tel. 06-39425547 (maandag tot en met donderdag van 18.00 tot 19.30 uur) en via doesburg@sp.nl.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.