Home / Brummen-Regiobode / Geen compostactie in Brummen

Geen compostactie in Brummen

GEM. BRUMMEN – Vanwege de maatregelen van de rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaat de landelijke Compostdag in de gemeente Brummen ook dit jaar niet door. Inwoners kunnen deze dag dan ook geen compost afhalen. De landelijke Compostdag is een evenement dat al jarenlang wordt georganiseerd. Tijdens deze dag verstrekken gemeenten gratis compost aan inwoners, als blijk van waardering voor het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval. Jaarlijks maken veel inwoners hier gebruik van.

Lees ook

Oranjevereniging Eerbeek organiseert alternatieve Koningsdag

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek komt dit jaar met een alternatief programma voor Koningsdag. Zowel volwassenen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.