Home / Doesburg-Regiobode / Doesburg is weer een stukje schoner

Doesburg is weer een stukje schoner

DOESBURG – Gewapend met afvalgrijpers, handschoenen en vuilniszakken ging een groep vrijwilligers zaterdagmorgen 20 maart op pad om zwerfvuil op te ruimen in Doesburg. Op verschillende plekken in en rondom de stad zochten zij afval bij elkaar, om aan het eind van de ochtend terug te keren met flink gevulde vuilniszakken. De actie werd, in het kader van de Landelijke Opschoondag, opgezet door de Doesburgse Zwerfafvalbrigade, een groep vrijwilligers die zich inzet om zwerfafval op te ruimen. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij het initiatief en gaan alleen of in groepjes op pad. Hoewel het natuurlijk het mooist zou zijn als hun werk helemaal niet nodig was …

Foto: Han Uenk

Lees ook

Rheder Enk staat stil bij vrijheid

RHEDEN – Op vrijdag 16 april is het 76 jaar geleden dat Rheden werd bevrijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.