Home / Nieuws / Automobilist rijdt door na aanrijding damhert

Automobilist rijdt door na aanrijding damhert

RHEDEN – De politie en faunabeheerder Robert-Jan Dunselman van Geldersch Landschap en Kasteelen zijn in de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 maart naar de Zutphensestraatweg in Rheden gegaan voor een aangereden hert. Het dier was aangereden, volgens Dunselman was het op slag dood. De betrokken automobilist was doorgereden. In het aangrenzend weiland en in de berm van de drukke 80-kilometerweg stond nog een flinke kudde van zo’n 30 damherten te grazen. Volgens Dunselman is het bijzonder dat het niet vaker misgaat op deze drukke weg, met zoveel grote aantallen herten in de omgeving.

Foto: Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Lees ook

VV Dieren zoekt assistent trainer

DIEREN – VV Dieren is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar assistent trainer voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.