Home / Nieuws / Aanrijding bij oprit A348
Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink - .

Aanrijding bij oprit A348

ELLECOM – Op de kruising Ellecomsedijk met de oprit van de A348 bij Ellecom is donderdagavond 18 maart een ernstig ongeval voorgevallen. Een automobilist raakte daarbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Even voor 19.45 uur werden de hulpdiensten groots opgeroepen, meerdere brandweerwagens en ambulances kwamen ter plaatse. Een auto reed over de Ellecomsedijk richting Doesburg, een ander met een trailer draaide de A348 op. Mogelijk heeft één van de twee door rood gereden, waardoor het ongeluk gebeurde. De auto met trailer kwam na het ongeluk op het talud naast de oprit tot stilstand.
De politie heeft de weg richting Doesburg tot zeker 22.00 uur afgesloten voor onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Rheder Enk staat stil bij vrijheid

RHEDEN – Op vrijdag 16 april is het 76 jaar geleden dat Rheden werd bevrijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.