Home / Brummen-Regiobode / Winter op Herenboerderij de Groote Modderkolk

Winter op Herenboerderij de Groote Modderkolk

LOENEN – Sneeuw, sneeuwjacht, sneeuwduinen, ijs, wind, ook op de Herenboerderij de Grootte Modderkolk hebben ze het vorige week allemaal meegemaakt. Het leverde witte idyllische plaatjes op. Het land bedekt met een laag sneeuw. Onder die sneeuwlaag, staat de boerenkool. De sneeuw leverde echter ook veel werk op. Op het land staan twee tunnelkassen die niet berekend waren op een laag sneeuw. De boerin en vrijwilligers zijn dag en nacht bezig geweest met het verwijderen van de sneeuwlaag. Mensen die zelf een keer een kijkje willen nemen op de boerderij kunnen via rondleiding@hbgm.nl een rondleiding aanvragen.

Lees ook

55Plus Soos moet nog even wachten

LOENEN – Bij het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen is met ingang van 7 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.