Home / Rheden-Regiobode / Training voor sportcoaches: licht verstandelijke beperking

Training voor sportcoaches: licht verstandelijke beperking

GEM. RHEDEN – Sporttrainers en -coaches uit de gemeente Rheden kunnen op maandag 1 maart tussen 18.30 en 21.15 uur meedoen aan een online training getiteld ‘Ervaar een licht verstandelijke beperking’. Deelname is gratis en wie meedoet ontvangt een thuiskit die gebruikt wordt tijdens de training. Tijdens de training ervaren de deelnemers zelf waar iemand met een licht verstandelijke beperking tegenaan loopt in het dagelijks leven en gaan na een inleiding met theorie aan de slag met opdrachten. Ook wordt besproken wat de trainer tijdens de sporttraining kan betekenen voor iemand met een licht verstandelijke beperking. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 21 februari door te mailen naar j.harteman@unieksporten.nl o.v.v. ‘aanmelding training LVB’. Vermeld in de mail naam, mailadres en thuisadres (ivm toezenden van de thuiskit) en de naam van de sportvereniging. Deze training wordt verzorgd door MEE Gelderse Poort, in samenwerking met Uniek Sporten, regio Arnhem.

www.meegeldersepoort.nl

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.