Home / Rheden-Regiobode / Spontane bevalling in centrum Velp

Spontane bevalling in centrum Velp

VELP – Twee surveillerende politieagenten kwamen maandag 1 februari in actie in een wel heel bijzondere situatie. Ze werden tijdens hun ronde door het centrum van Velp gewenkt door een omstander om te komen helpen bij een vrouw met weeën. Er werd direct een ambulance opgeroepen en de agenten hielpen de vrouw een tandartspraktijk binnen, waar ze in een lege ruimte terechtkonden. Voor de ambulance er was, kwam de baby al ter wereld. Dankzij de hulp van de omstander, agenten en toegesneld ambulancepersoneel gaat alles goed met kleine baby Herman. Voor de moeder van de baby was de geboorte van de baby een complete verrassing, zij wist namelijk niet dat ze zwanger was.

Lees ook

Nieuwe wijk in Velp krijgt minstens 750 woningen

VELP – Door het gebied nog eens goed te bekijken en door alle hoeken en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.