Home / Alle-Regiobode / Regiobode sluit zich aan bij Business Club De Graafschap

Regiobode sluit zich aan bij Business Club De Graafschap

DIEREN – Regiobode heeft zich aangesloten bij de Business Club van De Graafschap. Vorige week tekenden directeur Laurens Meuleman van Regiobode en algemeen directeur van De Graafschap Hans Martijn Ostendorp de overeenkomst in bijzijn van accountmanager Bente Snijder. “Het mes snijdt aan twee kanten”, zegt Meuleman. “Niet alleen biedt het lidmaatschap ons zakelijk nieuwe kansen, ook steunen wij hiermee een regionaal geliefde voetbalclub, die het niet makkelijk heeft, nu publiek niet is toegestaan bij de wedstrijden. We hopen binnen de club veel collega-ondernemers te treffen.”

Lees ook

Eenzijdig ongeval in tunnelbak in Dieren

DIEREN – In de de tunnelbak op de Burgermeester de Bruinstraat in Dieren heeft zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.