Home / Doesburg-Regiobode / Raadsleden vertellen verhalen uit hun stad

Raadsleden vertellen verhalen uit hun stad

DOESBURG – Leden van de Doesburgse gemeenteraad zijn binnenkort online te bewonderen als vertellers van verhalen over hun stad. Doesburg Vertelt, het nieuwe verhalenplatform van de Hanzestad, maakt video-opnamen waarin raadsleden de hoofdrol vertolken.
De raadsleden lezen een tekst voor die correspondeert met een van de twaalf onderwerpen die Doesburg Vertelt in 2020 publiceerde. Elke opname wordt afgesloten met een persoonlijke boodschap van het raadslid. De eerste serie opnamen vindt plaats in de week van 15 februari. De locatie wordt beschikbaar gesteld door Gasthuiskerk Doesburg.

Lees ook

Repair Café Doesburg

DOESBURG – Woensdag 4 augustus gaat het Repair Café in Doesburg weer open, tussen 14.00 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.