Home / Brummen-Regiobode / Op pad met de slee

Op pad met de slee

REGIO – De winterse storm die ons land het afgelopen weekend overviel, heeft de regio mooi wit gekleurd. Dikke pakken sneeuw bedekken de straten, tuinen en het landschap. Voor wie de weg op moest, gaf het flinke overlast, maar aan de andere kant leverde het mooie, winterse plaatjes op. En niet te vergeten flink wat sneeuwpret. Nu er in deze coronatijd weinig ander vermaak is, lijkt het wel alsof iedereen zich nog meer op het buiten spelen in de sneeuw verheugde. Sleetjes kwamen ruim op tijd tevoorschijn en terwijl het verkeer zondag praktisch plat lag, was het een drukte van belang op straat met spelende kinderen. Ole en Mies uit Brummen genoten volop van een tochtje met de slee.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.