Home / Brummen-Regiobode / Online carnavalsparty

Online carnavalsparty

KLARENBEEK – Carnavalsvereniging de Neutenkrakers in Klarenbeek viert carnaval dit jaar online. “Ondanks de lockdown willen we het carnavalsweekend natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, daarom bieden wij op de vertrouwde carnavalszaterdag de mega-carnavalsparty online aan”, schrijft de vereniging op Facebook. Er wordt een stream verzorgd met een carnavalsparty ‘zoals je van de Neutenkrakers gewend bent’, met oude en nieuwe beelden, DJ Magnus en de stuitertent. De livestream begint op zaterdag 13 februari om 21.00 uur.

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.