Home / Nieuws / Online carnaval bij de Heiknüüters

Online carnaval bij de Heiknüüters

RHEDEN – Omdat door de coronamaatregelen dit jaar het carnaval niet door kan gaan organiseren DJ’s ArJeBe en Dick in samenwerking met Big Noise van de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüüters een digitaal Carnavals- en Valentijnsfeest. Dit vindt plaats op zondag 14 februari vanaf 14.11 uur. Het feest is voor iedereen te volgen via YouTube. Die link hiervoor is vlak voor de uitzending te vinden. Meer informatie en een voorproefje is terug te vinden op de website van de Heiknüüters.

Lees ook

Dierens Mannenkoor huldigt jubilarissen

DIEREN – Op maandag 12 juli, de dag waarop eigenlijk de laatste repetitie zou zijn, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.