Home / Doesburg-Regiobode / Online ALV Hummelo en Oranje

Online ALV Hummelo en Oranje

HUMMELO – Oranjevereniging Hummelo en Oranje houdt op maandag 22 februari haar jaarlijkse ledenvergadering, dit keer online. Wie zich digitaal wil aansluiten bij deze vergadering, kan zich tot 10 februari aanmelden door een e-mail met daarin de volledige naam te sturen naar s.moens@hummelo-en-oranje.nl. Belangstellenden ontvangen dan enkele dagen tevoren een e-mail met instructies en een link om digitaal mee te kunnen luisteren. De bijeenkomst begint om 20.30 uur. Naast de gebruikelijke bespreekpunten voor een jaarvergadering, staan er bestuursverkiezingen en de planning van mogelijke activiteiten voor het jaar 2021 op de agenda.

Lees ook

Doesburg Jazz steekt horeca hart onder de riem

DOESBURG – Doesburg Jazz is gestart met de voorbereidingen voor de vierde editie van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.