Home / Rheden-Regiobode / Ombudsteam PvdA Rheden van start

Ombudsteam PvdA Rheden van start

GEM. RHEDEN – Na twee jaar stilte pakt het Ombudsteam van de Partij van de Arbeid afdeling Rheden en Rozendaal haar activiteiten weer op. Mensen die niet zo goed weten hoe zij een probleem moeten aanpakken, kunnen hier terecht voor hulp. Dat kan een probleem met de gemeente zijn, maar ook Vivare, de belastingdienst, het UWV of een zorginstelling. De leden van het Ombudsteam kunnen doorverwijzen naar de juiste contactpersoon, maar gaan zo nodig ook mee naar het gesprek. Het Ombudsteam zal het probleem niet oplossen, maar helpt inwoners dit zelf te doen.
Het Ombudsteam is vanaf 22 februari bereikbaar via tel. 06 – 19281932. Dit kan op maandag tussen 19.00 en 21.00 uur. Op andere momenten kan een bericht worden ingesproken en wordt de beller zo snel mogelijk teruggebeld. WhatsAppen is ook mogelijk, net als een e-mailtje sturen naar pvdaombudsteamrheden@gmail.com.

Lees ook

Bouw nieuw clubgebouw Scouting en Rhevak is gestart

RHEDEN – Scouting Rheden en Stichting Rhevak zijn gestart met de bouw van hun nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.