Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe wethouder voor Rozendaal

Nieuwe wethouder voor Rozendaal

ROZENDAAL – Wethouder Marieke Albricht van de gemeente Rozendaal neemt in de gemeenteraadsvergadering van 9 februari afscheid. In dezelfde bijeenkomst wordt haar opvolger, Simon Warmerdam, benoemd als wethouder namens Rosendael ’74.
Albricht was acht jaar gemeenteraadslid, waarvan zes jaar als fractievoorzitter en daarna 3 jaar wethouder. Ze is naast deze taak altijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven en besloten zich hier nu volledig op te gaan richten.
Rozendael’74 heeft in Simon Warmerdam een opvolger gevonden. De Rozendaler wilde zich na zijn pensionering graag maatschappelijk inzetten voor zijn gemeente en bleek met zijn bestuurlijke ervaring een goede kandidaat voor het wethouderschap.

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.