Home / Nieuws / Natuurmonumenten zoekt Vrijwillige Boswachters

Natuurmonumenten zoekt Vrijwillige Boswachters

RHEDEN – Sinds de corona-uitbraak is de Nederlandse natuur populairder dan ooit. Daardoor neemt de druk op natuur toe. Door de inzet van vrijwillige boswachters kunnen bezoekers beter worden geïnformeerd en kwetsbare gebieden beter worden beschermd. Natuurmonumenten Veluwezoom wil haar huidige team uitbreiden en is daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Vrijwillige boswachters verwelkomen het publiek, deelt natuurervaringen en helpt bezoekers op weg. Natuurmonumenten zoekt enthousiaste, energieke personen met passie voor de natuur, die graag in contact zijn met mensen en die binnen een straal van 25 kilometer vanaf Rheden wonen. Verder is een beschikbaarheid nodig van minimaal 1x per maand in de weekenden en/of schoolvakanties. Diensten worden altijd met z’n tweeën gedraaid. En tenslotte moeten nieuwe vrijwilligers bereid zijn om een korte, interne opleiding te volgen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de voor de digitale informatieavond op 2 maart via: infoveluwezoom@natuurmonumenten.nl of kijk voor meer informatie op nm.nl/vrijwillige-boswachter-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

De vakantie in de regio: De plafondschilderingen van de Ludgerus kerk in Hall

Dat veel mensen dit jaar in Nederland op vakantie gaan of thuis blijven, is voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.