Home / Doesburg-Regiobode / Naaiatelier maakt windstoppers

Naaiatelier maakt windstoppers

DOESBURG – Een aantal naaisters van het naaiatelier Kieskleur voor anderstaligen in Doesburg heeft een goede manier gevonden om het koude winterweer het hoofd te bieden. Zo is één van de dames bezig met winterzadelkapjes voor de fiets, zodat het aangenaam is om op te stappen. Andere naaisters gaan op maat tochtstoppers maken voor ramen en deuren, zodat het behaaglijk blijft in huis. In het team van het naaiatelier is daarnaast een breister aanwezig, die kleurrijke haarbanden maakt van wol. Op verzoek kan er ook nieuwe kleding, zoals jassen, rokken, broeken en blouses worden gemaakt. Meer informatie is verkrijgbaar bij Antoinette Hovingh via antoinette.hovingh@gmail.com.

Lees ook

Nog jaartje uitstel voor evenement Verrassend Doesburg

DOESBURG – De organisatie heeft moeten besluiten ook dit jaar een streep te zetten door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.