Home / Doesburg-Regiobode / Naaiatelier in coronatijd

Naaiatelier in coronatijd

DOESBURG – Het naaiatelier voor anderstaligen in Doesburg blijft ondanks de lockdown actief. Via de groepsapp delen de deelnemers lief en leed met elkaar. De activiteiten vinden nu plaats bij de anderstaligen thuis, waar ze in opdracht mooie en nuttige spullen vervaardigen. Naast mondkapjes worden er nu ook vlaggenslingers gemaakt van vele fleurige stoffen. Een deelneemster uit Pakistan is zo bedreven achter de naaimachine dat ze ook kleding op maat kan maken voor iedereen die dat wil. Meer informatie is te verkrijgen via antoinette@stulp.net.

Lees ook

Expositie bij Galerie de Bisschop

HUMMELO – Diverse kunstenaars exposeren deze zomer hun werk in galerie De Bisschop aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.