Home / Brummen-Regiobode / Loenen Energie Fonds

Loenen Energie Fonds

LOENEN – Momenteel gaat er geen dag voorbij waarop niet gesproken wordt over de noodzaak, kansen en mogelijkheden voor verduurzaming. Er is nu bij Loenen Energie Fonds voldoende geld in de pot om weer tientallen projecten te kunnen helpen met de financiering van duurzaamheidsmaatregelen. Naast zonnepanelen en diverse vormen van isolatie kan men tegenwoordig ook terecht bij het fonds voor bijvoorbeeld een warmtepomp of zonneboiler, als alternatief voor verwarmen met aardgas. Meer info en subsidie aanvragen kan via www.loenenenergie.nl, klikken op subsidie.

Lees ook

Wandeltochten Klarenbeek

KLARENBEEK – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus worden de Kennedymars, Long Distance Walk, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.