Home / Alle-Regiobode / Hoogwater trekt veel bekijks
Linda Peppelman - .

Hoogwater trekt veel bekijks

REGIO – De IJssel is vorige week flink uit haar oevers getreden. Het waterpeil is in een paar dagen behoorlijk gestegen doordat er in Duitsland en Zwitserland flink wat regen is gevallen en sneeuw is gesmolten. Dit had tot gevolg dat bij ons de uiterwaarden volliepen, de veerpontjes niet meer konden varen en zelfs toegangswegen onder water kwamen te staan. Die enorme watermassa is een bijzonder en indrukwekkend gezicht en vorige week gingen veel mensen op pad om een blik te werpen bij de IJssel.

Foto’s: Linda Peppelman

Lees ook

Rick Evers: Thuiswerkcollega’s

Ik zie ze elke dag. De mannen op het dak van het huis van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.