Home / Doesburg-Regiobode / Henk Kuipers brengt de Gasthuiskerk in beeld

Henk Kuipers brengt de Gasthuiskerk in beeld

DOESBURG – Henk Kuipers woont sinds begin 2020 in Doesburg. Toen hij in een oproep voor vrijwilligers van de Gasthuiskerk het woord fotografie zag staan, was zijn interesse meteen gewekt. Als reiziger en fotograaf wist hij weliswaar niet een-twee-drie hoe en waarmee hij de Gasthuiskerk zou kunnen helpen dingen in beeld te brengen, maar het was voldoende om contact op te nemen.
In een kennismakingsgesprek vertelde Henk dat hij graag een bijdrage wilde leveren, vooropgesteld dat hij niet op reis was, natuurlijk. Hij werd daarop met veel enthousiasme ingelijfd in het vrijwilligerslegioen van de Gasthuiskerk. Nog op de avond van dat eerste gesprek maakte hij al foto’s van de eerste repetitie van het Doesburgs Mannenkoor.
Kuipers doet tegenwoordig nog een enkel klusje als fondsenwerver, maar houdt zich voornamelijk bezig met fotografie en reizen. Tegenwoordig is zijn nieuwe woonplaats Doesburg vaak het thema van zijn posts op social media. Zodra de coronaperikelen voorbij zijn kan Henk weer volop aan de bak. Zijn foto’s zijn te te zien op Instagram (@henkuipers).

Foto: Henk Kuipers

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.