Home / Rheden-Regiobode / Heidewerkdag gaat niet door

Heidewerkdag gaat niet door

GEM.RHEDEN – De Heidewerkdag gaat dit jaar niet door. De gemeente Rheden en de Geërfden van Velp houden jaarlijks op de laatste zaterdag van februari de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Elk jaar werken vrijwilligers hier hard aan het behoud van de heidevelden.Omdat het niet mogelijk is dit evenement binnen de geldende coronamaatregelen te organiseren, kan de Heidewerkdag dit jaar helaas niet doorgaan. De organisatoren hopen in 2022 weer samen de handen uit de mouwen te kunnen steken.

Lees ook

Eenzijdig ongeval in tunnelbak in Dieren

DIEREN – In de de tunnelbak op de Burgermeester de Bruinstraat in Dieren heeft zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.