Home / Nieuws / Heerlijk schaatsen op het Kanaal

Heerlijk schaatsen op het Kanaal

SPANKEREN – Na dagenlange voorpret kon er dit weekend overal volop worden geschaatst. Zo ook op het Apeldoorns Kanaal. Het is alweer flink wat jaren geleden dat dit kon, dus velen maakten gebruik van de mogelijkheid en bonden de schaatsen onder. Op verschillende plekken waagden schaatsliefhebbers, jong en oud, zich op het ijs. Om een beetje rondjes te draaien of om een lange tocht te maken naar de volgende dorpen. Zowel zaterdag als zondag stond er een heerlijk zonnetje en dat betekende volop genieten zolang het nog kon, want maandagochtend trad de onvermijdelijke dooi in.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Ik vind: De Lift

Ik heb het heel even over de lift. Ik verwijs niet naar de welbekende film …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.