Home / Doesburg-Regiobode / Heerlijk schaatsen op het Kanaal

Heerlijk schaatsen op het Kanaal

DOESBURG – Na dagenlange voorpret kon er dit weekend overal volop worden geschaatst. Zo bonden ook Iziz, Eva en Loiz de schaatsen onder voor een heerlijk rondje over de Doesburgse wateren. Het is alweer flink wat jaren geleden dat dit kon, dus deze drie dames waren zeker niet de enigen die zich op het ijs waagden. Overal in de regio werd heerlijk geschaatst. Zowel zaterdag als zondag stond er een heerlijk zonnetje en dat betekende volop genieten zolang het nog kon, want maandagochtend trad de onvermijdelijke dooi in.

Foto: Han Uenk

Lees ook

VV Dieren zoekt nieuwe speelsters

DIEREN – Het eerste dameselftal van vv Dieren is op zoek naar nieuwe speelsters. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.