Home / Brummen-Regiobode / Heerlijk schaatsen bij het Jachtslot

Heerlijk schaatsen bij het Jachtslot

HOENDERLOO – Na dagenlange voorpret kon er dit weekend overal volop worden geschaatst. Zo ook op de vijver van het Jachtslot Hubertus op Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Hoenderloo. Het was al weer flink wat jaren geleden dat dit kon, dus er werd volop gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Jong en oud bond de schaatsen onder en genoot van de prachtige omgeving. Zowel zaterdag als zondag stond er ook nog eens een heerlijk zonnetje. Helaas moest de rem worden aangehaald wat betreft het aantal schaatsers. Zaterdag kon er op een gegeven moment niemand meer bij en kregen bezoekers bij de ingangen te horen dat de vijver vol zat. Zondag werd er gewerkt met een tijdslot.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Warme klanken in oude mestsilo

BRUMMEN – Zaterdag 18 september gaf Helene Kalisvaart een concert op een wel hele bijzondere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.