Home / Brummen-Regiobode / Hanzehal in Zutphen wordt vaccinatielocatie

Hanzehal in Zutphen wordt vaccinatielocatie

ZUTPHEN – Eind februari/begin maart start GGD Noord- en Oost-Gelderland met het vaccineren tegen het coronavirus in Zutphen vanuit beurs- en conferentiecentrum de Hanzehal. De vaccinatielocatie bevindt zich aan de Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA in Zutphen. De maximale capaciteit zal zes priklijnen bedragen. De GGD vaccineert zeven dagen per week, van 8.00 tot 20.00 uur.Senioren boven de 90 jaar ontvangen een uitnodiging van de eigen huisarts en andere senioren van het RIVM. Senioren die niet voldoende mobiel zijn worden door de huisarts gevaccineerd.

Lees ook

Eerste piketpaaltje voor extra klaslokaal St. Pancratius de grond in

BRUMMEN – Donderdag 20 juli is de bouw van een extra klaslokaal voor basisschool St. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.