Home / Alle-Regiobode / GGD vaccineert géén ouderen thuis

GGD vaccineert géén ouderen thuis

REGIO – De GGD waarschuwt voor oplichters. Er komen berichten binnen dat ouderen worden gebeld door mensen die zeggen dat ze bij de GGD werken. Deze mensen willen een afspraak maken voor een coronavaccinatie aan huis. Dit klopt niet. De GGD neemt géén contact op met ouderen over het vaccineren, vraagt nooit om geld en komt ook niet bij mensen thuis om te vaccineren.
Mobiele ouderen vanaf 80 jaar krijgen momenteel een uitnodiging voor de coronavaccinatie. Ze krijgen de uitnodiging per post van het RIVM. Mobiele ouderen bellen daarna zelf met een landelijk nummer om een afspraak te maken. Niet-mobiele ouderen worden door de huisarts gevaccineerd zodra dit kan.

Lees ook

Ik vind: MTB-routes

Mede naar aanleiding van het ingezonden stuk van Walter de Wit in de Regiobode van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.