Home / Doesburg-Regiobode / Erepenning Doesburg voor echtpaar Van Blokland

Erepenning Doesburg voor echtpaar Van Blokland

DOESBURG – Rokus en Marian van Blokland-Kuperus kregen woensdag 24 februari uit handen van burgemeester Loes van der Meijs de Doesburgse erepenning, als blijk van waardering voor hun jarenlange werk voor de Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek met museum en hun inzet om deze te behouden voor Doesburg. Het unieke, ambachtelijke productiebedrijf trekt bezoekers uit heel Nederland. “We zijn ontzettend blij met het werk dat het echtpaar Van Blokland al die jaren heeft verzet en ook dat ze zich hard hebben gemaakt zodat Doesburg een echte mosterdstad blijft”, aldus de burgemeester. Het echtpaar gaat nu met pensioen. Meer over het museum èn hun opvolger in de krant van volgende week.

Lees ook

Meer mogelijkheden voor woningbouw in Bronckhorst

GEM.BRONCKHORST – B en W van Bronckhorst willen de woningbouw in de gemeente een extra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.