Home / Nieuws / Dorpshuis Rheden zoekt voorzitter

Dorpshuis Rheden zoekt voorzitter

RHEDEN – Stichting Het Dorpshuis Rheden is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Gezocht wordt iemand die Luuk Kuiper op wil volgen binnen een goed lopende organisatie met deskundige en ervaren bestuurders en een grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers.
In het dorpshuis hebben veel clubs en verenigingen hun activiteiten. De afgelopen tijd staan deze door de coronamaatregelen op een laag pitje. Alleen het consultatiebureau, de trombosedienst en Incluzio verlenen hun diensten. Ondanks deze coronatijd wordt vooruit gekeken naar het moment dat de deuren voor iedereen weer open gaan en het programma vol activiteiten, zoals muzieklessen, jongerenwerk, yoga, bridge, koersbal, Repair Café, Rhedens Maal, weer door kan gaan. “Ben je sociaal betrokken, voel je je verbonden met Rheden en wil je een zinvolle bijdrage leveren aan de dorpssamenleving, neem dan contact op met Jan Twilhaar, tel. 06 – 49844546”, luidt de oproep.

www.dorpshuisrheden.info

Foto: Het Repair Café

Lees ook

Eenzijdig ongeval in tunnelbak in Dieren

DIEREN – In de de tunnelbak op de Burgermeester de Bruinstraat in Dieren heeft zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.