Home / Nieuws / Digitaal koffiemoment met burgemeester Carol van Eert

Digitaal koffiemoment met burgemeester Carol van Eert

GEM. RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden nodigt inwoners uit voor een digitale kop koffie. Hij is benieuwd hoe het met de inwoners van de gemeente gaat en wil online graag met hen bijpraten. “Ik nodig u van harte uit om met mij een kop koffie te drinken. Digitaal, zoals dat helaas past in deze tijd. Ik hoop u te ontmoeten en een laagdrempelig gesprek met u te voeren over hoe het met u gaat, welke zorgen u heeft en hoe u de coronacrisis beleeft.”
Er zijn koffiemomenten op woensdag 3 en maandag 8 maart om 19.30 uur en op vrijdag 19 maart om 10.00 uur. Elk gesprek duurt ongeveer 3 kwartier en er kunnen maximaal acht deelnemers per keer aanschuiven. Wie mee wil praten, heeft een laptop, tablet of telefoon met internetverbinding, microfoon en camera nodig. Aanmelden kan via www.rheden.nl/kopkoffie onder vermelding van de gewenste datum.

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

One comment

  1. Adry van der Velden

    Tegenwoordig wordt nogal makkelijk aangenomen dat iedereen een Smartphone of in ieder geval een internetverbinding heeft. Dit is niet het geval. Er zijn nog genoeg mensen die om diverse redenen niet willen of kunnen omgaan met b.v. een Smartphone /laptop/P.c. e.t.c. Ook bovenstaand artikel maakt duidelijk dat deze mensen niet “op de koffie kunnen komen” en dus worden buitengesloten. M.i. een punt van aandacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.