Home / Rheden-Regiobode / De Dansmarieke terug op de Vlashof

De Dansmarieke terug op de Vlashof

VELP – In de week van 8 februari is de bronzen dansmarieke van carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp teruggeplaatst op de Vlashof. Eind mei 2019 werd het beeldje door vandalen omver gegooid waarna we haar aanwezigheid langere tijd hebben moeten missen.
Afgelopen week, vlak voor de carnaval, heeft Delta Natuursteen uit Velp het beeld teruggeplaatst op haar nieuwe plekje op de Vlashof, waar ze meer in het zicht staat en bovendien veel meer zonlicht vangt, zodat ze het ook met deze winterse temperaturen niet te koud krijgt.

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.