Home / Alle-Regiobode / Collecte Hersenstichting online

Collecte Hersenstichting online

REGIO – De 25e collecteweek voor de Hersenstichting vindt plaats van 1 tot en met 6 februari. Dit keer niet huis-aan-huis, maar online. Dit betekent dat iedereen een donatie kan doen via de online collectebus op hersenstichting.digicollect.nl/hersenstichting-nederland. Daarnaast kunnen mensen zelf online collectant worden door via deze link een online collectebus aan te maken.
1 Op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Een hersenaandoening, zoals een hersenbloeding, zet het leven op zijn kop. Van patiënten, maar óók van de mensen in hun omgeving. En waar de Hersenstichting zich echt zorgen om maakt: hersenaandoeningen zijn hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Ruim 4 miljoen mensen hebben een hersenaandoening, denk aan dementie, Parkinson, een beroerte, depressie of hersenletsel na een ongeluk. En het aantal mensen met een hersenaandoening zal tot 2040 explosief stijgen.
De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. We investeren in veelbelovende en baanbrekende oplossingen om hersenaandoeningen te voorkomen, af te remmen of te genezen.

www.hersenstichting.nl

Lees ook

Retrospectief: De oude molen van Brummen

Niet veel mensen zullen zich de molen op deze foto kunnen herinneren. De restanten daarvan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.