Home / Nieuws / Boomgaard NO geeft kinderen warm welkom

Boomgaard NO geeft kinderen warm welkom

DIEREN – De opening van de school liet door de sneeuwval nog een extra dagje op zich wachten. Toch mocht dit de pret niet drukken. Na weken van onderwijs op afstand, opende de Boomgaard NO ook weer haar deuren. Na weken van onderwijs op afstand, mochten eindelijk de deuren weer open voor alle kinderen. De eerste week heeft in het teken gestaan van ‘groepsbinding’. Naast het opstarten van fysiek onderwijs en het bepalen van de nieuwe startsituatie was er ruimte voor groepsgesprekken en groepsactiviteiten. Kinderen deelden ervaringen met elkaar en speelden samen in de sneeuw. Het bouwen van iglo’s en sneeuwpoppen mocht niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl hebben de kinderen bezoek gehad van Onky, de beer van camping de Poppe te Markelo. Onky is speciaal uit zijn winterslaap ontwaakt om iets lekkers te brengen en te laten weten hoe trots hij is op de leerkrachten, de ouders en natuurlijk de kinderen van Boomgaard NO.

Lees ook

Doesburg geniet van zonnige Kadedagen

DOESBURG – Na lange tijd zonder evenementen werden zaterdag 18 en zondag 19 september de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.