Home / Rheden-Regiobode / Afscheid van De Zonnebloem

Afscheid van De Zonnebloem

DIEREN – Na zeven jaar in het bestuur, waarvan de laatste jaren als secretaris, heeft Koos de Ruijter afscheid genomen van De Zonnebloem, afdeling Dieren. Hoewel een groots afscheid er niet in zat, heeft het bestuur zijn vertrek niet geruisloos voorbij laten gaan. Koos werd verrast met een bos bloemen, het unieke bronzen waarderingsbeeldje, wijn en een mooi boek, gevuld met de persoonlijke bedankjes van de vrijwilligers. Natuurlijk werd Koos daarbij lovend toegesproken en bedankt voor de prettige samenwerking, betrokkenheid, zijn inzet en zijn humor.

Lees ook

Ik vind: De Lift

Ik heb het heel even over de lift. Ik verwijs niet naar de welbekende film …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.