Home / Brummen-Regiobode / Vrijwillige Brandweer van Breda wint opnieuw Popquiz

Vrijwillige Brandweer van Breda wint opnieuw Popquiz

BRUMMEN – Ook online ging team Vrijwillige Brandweer van Breda er met de winst vandoor in de jaarlijkse Brummense Popquiz. Wim en Elena en Team Hilarius deelden de tweede plaats. Er werd dit jaar weliswaar gepresenteerd vanuit de Vroolijke Frans, maar de deelnemers zaten allemaal thuis op de bank en speelden via internet een leuke en pittige muzikale quiz. De organisatie besloot pas laat om toch een quiz te organiseren en dit tweede lustrum niet in stilte voorbij te laten gaan. Er was flink wat extra techniek voor nodig om de quiz uit te zenden, maar het was de moeite waard, de organisatie kreeg veel lovende reacties op deze bijzondere editie.

Foto: Gerrit Leemkuil

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.