Home / Nieuws / Verkeerscontroles in en rond Dieren

Verkeerscontroles in en rond Dieren

DIEREN – De politie heeft vrijdag 29 januari in de middag en avond met meerdere eenheden op verschillende plaatsen in Dieren, Spankeren en Laag-Soeren verkeerscontroles gehouden. In het kader van het Donkere Dagen Offensief zijn vele bestuurders en hun voertuigen gecontroleerd, waarbij enkelen een bekeuring ontvingen. Daarbij werd vooral van de gelegenheid gebruik te maakt om eenieder te waarschuwen voor woninginbraken, die in deze tijd van het jaar, de donkere dagen, regelmatig plaatsvinden. Alle gecontroleerde bestuurders kregen een folder mee met van preventietips.

Foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink

Lees ook

Scouting zoekt leden

DIEREN – De bevers, de jongste speltak van Scouting Dieren, is op zoek naar nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.