Home / Brummen-Regiobode / Uit de bocht tegen de boom

Uit de bocht tegen de boom

BRUMMEN – Donderdag 7 januari rond 19.35 uur is een man gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Zutphensestraat in Brummen. De automobilist zag waarschijnlijk een bocht over het hoofd, schoot rechtdoor de struiken in en klapte frontaal op een boom. Ambulancemedewerkers hebben de man gecontroleerd en met onbekende verwondingen meegenomen naar het ziekenhuis. Ook de brandweer werd opgeroepen ter controle van het voertuig, maar zij konden later weer terug naar de kazerne.

Lees ook

De Hoge Veluwe krijgt erkenning voor succesvol natuurbeheer

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe is door het Europese project Land Is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.