Home / Alle-Regiobode / Trainingen luchtmacht

Trainingen luchtmacht

REGIO – De Koninklijke Luchtmacht is weer begonnen met het vliegprogramma voor 2021. Dat betekent dat het tot en met donderdag 11 maart kan voorkomen dat de Koninklijke Luchtmacht boven onze regio trainingen uitvoert. De trainingen vinden plaats van maandag tot en met donderdag vanaf 9.00 tot uiterlijk 23.00 uur en vrijdag tot 16.00 uur. Voor vragen en/of klachten over militair vliegverkeer is het gratis telefoonnummer 0800 – 0226033 bereikbaar.

luchtmacht.nl/vliegbewegingen

Lees ook

Foi,foi: De arfenis

D’r is un bekend gezegde: ‘Ie kent iemand pas goed a’j d’r un arfenis mee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.