Home / Nieuws / Telefonisch spreekuur OV-hulp

Telefonisch spreekuur OV-hulp

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona worden er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren gehouden. Mensen van 55 jaar en ouder die vragen hebben over reizen met het OV kunnen deze nu stellen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten elke ochtend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur klaar om te helpen. De provincie Gelderland vindt het belangrijk dat iedereen makkelijk en veilig met het openbaar vervoer kan reizen. De OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, die graag uitleg geven over reizen met trein en bus. Zij zijn bereikbaar via tel. 038 – 3037010.

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.