Home / Doesburg-Regiobode / Stormschade in Angerlo

Stormschade in Angerlo

ANGERLO – De brandweer van Giesbeek is donderdagochtend 21 januari druk geweest met het opruimen van stormschade aan de Kleine Veldstraat in Angerlo. Er lagen meerdere grote takken door de straat. In de berm hadden bultjes snoeiafval geleden en ook die waren door de sterke wind rondgeblazen. De brandweer heeft de overlastgevende takken aan de kant van de weg in de berm gelegd en een loshangende tak van ongeveer 4 meter uit een boom verwijderd.

Lees ook

Postume onderscheiding voor Doesburger Martinus Paunussa

DOESBURG – Bijna 50 jaar na zijn dood krijgt Martinus Paunussa alsnog erkenning voor zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.