Home / Doesburg-Regiobode / Spreekuur SP Hulpdienst in Doesburg

Spreekuur SP Hulpdienst in Doesburg

DOESBURG – Mensen die vragen of problemen hebben met bijvoorbeeld verhuurder, werkgever of uitkeringsinstantie kunnen elke derde woensdag van de maand van 18.30 tot 19.30 uur terecht op het inloopspreekuur bij de hulpdienst van de SP, afdeling Doesburg. Bezoekers van het spreekuur kunnen hier terecht voor informatie en advies en worden, indien nodig, doorverwezen naar een deskundige dien hen verder kan helpen. Daarbij kan ook iemand van de hulpdienst meegaan. De hulpdienst is gratis en voor iedereen. Het spreekuur is in het gebouw van Kindervreugd aan de Marijkestraat 1 in Doesburg. Buiten deze tijden is de hulpdienst bereikbaar via tel. 06-39425547 (maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 19.30 uur) en via doesburg@sp.nl.

Lees ook

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.