Home / Brummen-Regiobode / Rode lintjes van GroenLinks

Rode lintjes van GroenLinks

GEM. APELDOORN – GroenLinks Apeldoorn bezorgt sinds 2010 op Valentijnsdag taart en een rood lintje aan vrijwilligers of organisaties die zich ‘met hart en ziel inzetten voor de Apeldoornse samenleving’. Dit gaat ook in coronatijd gewoon door. Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten aandragen. GroenLinks Apeldoorn hoort graag welke mensen er een rood lintje verdienen. Iemand aanmelden kan via groenlinks@apeldoorn.nl. Mensen die voorheen taart en een lintje kregen zijn te vinden op apeldoorn.groenlinks.nl/eregalerij-van-rode-lintjes-dragers.

Lees ook

Potgrondactie Scouting Loenen

LOENEN – Op zaterdag 20 maart houdt Scouting Valeouwe de jaarlijkse potgrondactie in Loenen. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.