Home / Doesburg-Regiobode / Riek Klein Reesink-Willemsen vrijwilliger van 2020

Riek Klein Reesink-Willemsen vrijwilliger van 2020

HUMMELO – Riek Klein-Reesink Willemsen uit Hummelo is vrijwilliger van het jaar 2020 van de gemeente Bronckhorst. Dat is bekend gemaakt tijdens de online nieuwjaarsreceptie van de gemeente op dinsdag 5 januari. Riek is al vele jaren vrijwilliger en bestuurslid van de Zonnebloem en daarbij op vele fronten actief. Voor de regio helpt de mee aan de organisatie van de Roll-Over, een roelstoelevenement. Daarnaast is ze coördinator van de chauffeurs van Tafeltje-Dekje voor Stichting Welzijn. Riek heeft het hart op de goede plaats, is een constante factor in de bovengenoemde organisaties en maakt voor veel mensen dingen mogelijk.

Lees ook

Aanleg pumptrack in Rheden in volle gang

RHEDEN – De aanleg van een gloednieuwe pumptrack in Rheden is in volle gang. Achter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.