Home / Brummen-Regiobode / Poging tot inbraak

Poging tot inbraak

EERBEEK / LEUVENHEIM – Op zaterdag 16 januari is er geprobeerd in te breken in een woning aan de Goudenregenhof in Eerbeek. Bewoners waren op dat moment thuis en hebben een knal gehoord. De volgende ochtend hebben zij ontdekt dat iemand had geprobeerd de woning binnen te komen. Ook zondag 17 januari is er een poging tot inbraak gedaan, dit keer in een huis aan de Arnhemsestraat in Leuvenheim. De dader(s) zijn hier vermoedelijk gestoord door het alarmsysteem dat is afgegaan. De politie wijst erop dat het belangrijk is deuren en ramen goed te sluiten, vooral aan de achterkant van de woning.

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.