Home / Doesburg-Regiobode / Online boerenkoolfuif

Online boerenkoolfuif

DOESBURG – De verkenners van Scouting Doesburg konden dit keer niet op het clubgebouw samenkomen voor hun jaarlijkse boerenkoolfuif. Maar daar bedachten ze een alternatief voor: boerenkool koken, maar dan in eigen huis! Met de ingrediënten en hulp van hun leiding zijn de verkenners samen aan de slag gegaan met het koken van de boerenkool voor henzelf en hun gezin. Via een online videoverbinding hebben de verkenners en hun leiding de boerenkool gezellig ‘samen’ opgegeten.

Lees ook

Gratis boom voor grondeigenaren buitengebied Bronckhorst: Eén boom mot kun’n

GEM. BRONCKHORST – Ook dit jaar kunnen grondeigenaren in het buitengebied van Bronckhorst een gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.