Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe sponsor voor Sportclub Doesburg

Nieuwe sponsor voor Sportclub Doesburg

DOESBURG – Sportclub Doesburg heeft in Sonja’s Brood- en Banketbakkerij een nieuwe sponsor gevonden. De lunchroom staat in de stad bekend om de lekkere gerechten op de lunchkaart, het uitgebreid assortiment brood en banket en sinds kort worden er op stamppotten verkocht en high tea’s verzorgd. Binnenkort komt er een mooi reclamebord van Sonja’s langs het hoofdveld van de Doesburgse voetbalclub. Op de foto staan Sonja, Erik en Gerrit van Sonja’s en rechts Bas Derksen namens de sponsorcommissie van Sportclub Doesburg.

Lees ook

Avond4Daagse Home Edition in Hummelo

HUMMELO – Omdat vorig en dit jaar de Avond4Daagse in Hummelo niet op normale wijze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.