Home / Nieuws / Mooie opbrengst kerstbomenactie Team PA

Mooie opbrengst kerstbomenactie Team PA

RHEDEN – De kerstbomenactie van Team PA in Rheden was ook dit jaar weer een groot succes. Met de verkoop van kerstbomen is maar liefst 2040 euro opgehaald. De opbrengst is bestemd voor Alpe d’HuZes en daarmee het KWF Fonds en de strijd tegen kanker. Team PA bedankt iedereen die een kerstboom gekocht heeft, of op een andere manier een bijdrage heeft geleverd aan de actie, en doet een speciaal woordje van dank aan Jacobs Verhuizingen BV voor het mogelijk maken van het transport van de kerstbomen. Volgend jaar staat het team weer paraat met kerstbomen.

Lees ook

Botsing tussen fietsers

DE STEEG – Op de Van Aldenburglaan in De Steeg heeft woensdagavond 4 augustus rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.