Home / Rheden-Regiobode / Kinderyogaboek van Nynke Bos

Kinderyogaboek van Nynke Bos

DIEREN – De Dierense auteur en kinderyogadocent Nynke Bos heeft onlangs haar tweede yogaprentenboek uitgebracht. In ‘Yo-ga mee de wereld rond!’ wordt de lezer in vier verhalen meegenomen op een reis rond de wereld. Tijdens het lezen staan duidelijk beschreven en getekende yoga- en ontspanningsoefeningen die samen met kind(eren) kunnen worden gedaan. Er staan ook mooie platen in van de zonnedans en de maandans om ieder verhaal mee te beginnen en te eindigen. De oefeningen kunnen met een ouder worden gedaan, maar zijn ook zeker geschikt voor broers en zussen samen, voor kinderen van ongeveer 2 tot 8 jaar. Het boek is zonder verzendkosten te bestellen via levendiguitgever.nl.

Lees ook

Zorgverleners in gemeente Rheden slaan handen ineen met Oncologie Netwerk

RHEDEN – Veel mensen met een chronische ziekte durven in coronatijd niet naar een fysiotherapeut …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.