Home / Rheden-Regiobode / Inloop bij FormulierenHulp

Inloop bij FormulierenHulp

DIEREN/RHEDEN/VELP – De inloopspreekuren van FormulierenHulp blijven ook tijdens de lockdown geopend. Bezoekers kunnen hier terecht met vragen over geldzaken, voor uitleg van moeilijke brieven of hulp bij het invullen van formulieren. Een vrijwilliger helpt met financiële en administratieve zaken. Het spreekuur is op maandag van 9.30 tot 11.30 uur in Het Duynhuis in Dieren, op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur in De Poort in Velp en op donderdag van 9.30 tot 11.30 uur in het dorpshuis in Rheden.

FormulierenHulp, tel. 06-51889255

Lees ook

Aanleg pumptrack in Rheden in volle gang

RHEDEN – De aanleg van een gloednieuwe pumptrack in Rheden is in volle gang. Achter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.